[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [iaik-ssl] Why IE can browse some secure site, why using IAIK SSL can not?



I am not sure what you are referring to. The first site is unreachable for
me at the moment (with Internet Explorer), the second works without problems
(see below).

 Andreas Sterbenz              mailto:Andreas.Sterbenz@iaik.at


===
Connecting to https://wwws.ameritrade.com:443/cgi-bin/login.cgi...
Certificates: 1
Version: 3
Serial number: 44925300138346519936364135716075891618
Signature algorithm: sha1WithRSAEncryption
Issuer: OU=Secure Server Certification Authority,O=RSA Data Security,
Inc.,C=US
Valid not before: Fri Jun 09 02:00:00 CEST 2000
      not after: Sun Jun 10 01:59:59 CEST 2001
Subject: CN=wwws.ameritrade.com,OU=Terms of use at www.verisign.com/rpa
(c)00,OU=EI,O=Ameritrade,L=Omaha,ST=Nebraska,C=US
public exponent: 10001
modulus:
bd857b85e4e34dd7f39f4e6bfc5dffe19afaa72a3e0b9d2496036b194e26e81c3a8432ef4009
422051133e31e02f28a74a36683cc23311d0525cddd3244be3a8c329d29aee4256ee3e5ac2e7
65546c38820258c74c59cb3747dc16af88a83274030734a8f140920814c37aa7059157f07ba1
5e3ecbb17854061a9124747eff63

Extensions: 6
Certificate Fingerprint: C2:F5:71:51:95:E6:7E:39:D3:CD:63:B7:C0:BB:BE:6F

Secure connection established.

Connected using: SSL_RSA_WITH_3DES_EDE_CBC_SHA
ResponseCode: 200
ResponseMessage: null
ContentEncoding: null
ContentLength: 7011
ContentType: text/html
Date: 985371744000
Server: Stronghold/3.0 Apache/1.3.12 C2NetEU/3011 (Unix) mod_ssl/2.6.4
OpenSSL/0.9.5a mod_perl/1.22



<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<HTML>

<HEAD><TITLE>Login to Ameritrade</TITLE>
[...]
===

----- Original Message -----
From: "Weiguang (Bill) Qiu" <wqiu@delanotech.com>
To: <iaik-ssl@iaik.tu-graz.ac.at>
Sent: Friday, March 23, 2001 6:00 PM
Subject: [iaik-ssl] Why IE can browse some secure site, why using IAIK SSL
can not?


> It seems that nobody would like to answer my question I posted before, I
can
> use some IE to see some secure URL, such as
> https://easyweb.tdcanadatrust.com/ and
> https://wwws.ameritrade.com/cgi-bin/login.cgi, but when I use Https demo,
I
> can not, the response code is not 200, for the first one, it is 302, the
web
> server shift me to another page telling me I need 128 bit secure web
browser
> to surf the site.
>
> Is there any IAIK insider who can answer my question? Is this a bug or
there
> is sth special I need to do?
>
> Bill



smime.p7s